Η Ιστορία μας

Η ADAMS είναι μια δυναμική υφαντουργία, παραγωγικά καθετοποιημένη από το νήμα, την παραγωγή υφασμάτων μεγάλης ποικιλίας σχεδίων, χρωμάτων, μεγεθών αλλά και σύστασης Α υλών όπως βαμβακερά, σύμμικτα κλπ..

Τα τελευταία χρόνια έχει ενσωματώσει επιτυχώς στο παραγωγικό της δυναμικό, το νέο τμήμα της επεξεργασίας  των υφασμάτων όπως το κολλάρισμα/ βαφή κτλ που μας δίνει την ευελιξία να παράγουμε καμβάδες απόλυτα ίσιους για τέλειες εκτυπώσεις σχεδίων, ελεγχόμενα σκληρούς για να ικανοποιούν τις επιθυμίες του κάθε πελάτη.

Το εξελιγμένο τμήμα ποιοτικού ελέγχου εγγυάται ότι το κάθε τόπι υφάσματος ADAMS είναι απολύτως ακριβές, καθαρό και «ζυγισμένα» ίσιο για να γίνει με την φαντασία, την τέχνη και το μεράκι σας ένα κεντημένο χειροποίητο αριστούργημα που θα κρατήσει για πολλές γενιές.

Η ADAMS όπως κάθε επιχείρηση που σε παρόντα χρόνο παρουσιάζει μια δυναμική εξυπηρέτησης όλο και σε μεγαλύτερου όγκου ευχαριστημένης πελατείας σε διεθνές επίπεδο, στηρίζεται στην εξέλιξη και την δημιουργική εμπειρία.

Μια εμπειρία πλούσια αν αναλογιστούμε ότι πριν από σχεδόν ένα αιώνα ο ιδρυτής Γεώργιος Αδαμόπουλος ασχολήθηκε με την τέχνη της υφαντουργίας. Τέχνη που την εξέλιξε με πρωτοποριακές για την εποχή καινοτομίες στην παραγωγή των υφασμάτων. Με την γνώση οδηγό το 1933 να ιδρύσει την πρώτη οικοτεχνία με ξύλινα αργαλειά με την ευρεσιτεχνία μηχανοκίνητης λειτουργίας. Μέσα από τις αντιξοότητες (πολέμους) και δυσκολίες η 2η γενιά ανέστησε την ADAMS και με την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Αδαμόπουλου εκσυγχρονίζει τον μηχανολογικό εξοπλισμό, χτίζει νέες ευρύχωρες εγκαταστάσεις και επεκτείνεται στην επεξεργασία υφασμάτων.

 Πλέον η 3η γενιά συνεχίζει τον εκσυγχρονισμό με αυτοματοποιημένα συστήματα παραγωγής και επικεντρώνεται στην ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων. Εντάσσει νέες παραγωγές που να είναι ανταγωνιστικές και σύγχρονες για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις και προδιαγραφές εξαγωγικών προϊόντων καλύπτοντας τις ανάγκες της Ευρωπαϊκής αγοράς.     

AdamsLogoByLaser

 

 

Επικοινωνία

ADAMS Needlepoint Canvas

Κ. Αδαμόπουλος και Υιοί ΕΠΕ

Υψηλάντου 21, Καλλιθέα

17675 Καλλιθέα / Αθήνα / Ελλάδα

Tel: +30 210 9414617

Fax: 210 9418025

url: www.adamsneedlepointcanvas.gr

e-mail: fabric@fabric.gr

 

Λίγα λόγια για μας.

-